Folyo Kaplama Uygulaması

Redline folyo kaplama tekniği sayesinde aracın boyanması riskine girmeyip, isterseniz aracınızın komple rengini, isterseniz parça parça ayna, kaput, tavan, panjur veya torpido da zevkinize göre mat renkler, parlak renkler veya karbon uygulamaları kullanarak değişiklik yapabiliriz.

Araç Kaplama folyolarının size sağlayacağı pek çok avantaj var: Aracınızın boyasını korur. Boya ile kıyasladığınız zaman bütçe tasarrufu sağlar. Çiziklerin görünürlüğü azaltır. Dış hava koşullarına karşı dayanıklı olur. Yüksek basınçlı yıkama ekipmanları ile temizlenebilir. Pasta-cila yapılabilir.

Renkli & Isı Yalıtımlı Cam Filmi Uygulaması

Güneşin zararlı UV ışınlarını %99 oranında bloke eder. Otomobilin içi yazın geç soğur, kışın geç ısınır. Cam filmi camlarda ısı izolasyonu sağlar. Kolayca camların ısı kaybını önler. Yakıt tasarrufu sağlar, hem cebinizi hem de doğayı korur. Türkiye’nin en büyük cam ve folyo üreticilerinden birisi olan REDLINE tarafından üretilen filmler, Redline bayilerinde profesyonel eğitimli personel tarafından hassas ve hatasız bir şekilde uygulanmaktadır. Yapışma tabakası, polyester tabaka, alümin­yum tabaka ve metalize tabakadan oluşan 5 katmanlı filmdir. Cam filmi uygula­ması kapalı ve tozsuz özel bir bölmede yapılmaktadır.

Kaput Koruyucu Film Uygulaması

Kaputun tamamı veya ön bölgesine uygulanır. Tamamen şeffaftır. UV ışınlarını bloke edici tabaka sayesinde boyanın sararması ve solmasını engeller. Otomobil hareket halindeyken öndeki diğer araçlardan fırlayan küçük taş veya buna benzer cisimlerden ön kaputun zarar görmesini engeller. Aracın büyüklüğüne, kaputun şekline uygun olarak farklı enlerde uygulama yapılır. (60 lık, 120 lik ve kaputun tamamına) Otomobilin boyasına zarar vermez, istenirse iz bırakmadan sökülebilir. 5 yıl soyulmama ve sararmama garantisi vardır.

Far ve Sinyal Kaplama Uygulaması

Far veya sinyalinizin tamamına uygulanır. Tamamen şeffaftır. UV ışınlarını bloke edici tabaka sayesinde boyanın sararması ve solmasını engeller. Otomobil hareket halindeyken öndeki diğer araçlardan fırlayan küçük taş veya buna benzer cisimlerden far veya sinyalinizin zarar görmesini engeller. Aracın büyüklüğüne, far ve sinyalinizin şekline uygun olarak farklı enlerde uygulama yapılır.  Otomobilinizin far ve sinyaline zarar vermez, istenirse iz bırakmadan sökülebilir. 5 yıl soyulmama ve sararmama garantisi vardır.

Far Çizik Giderme Parlatma ve Koruma Uygulaması

Güneş, rüzgar ve tozlar gibi dış etkenlerin yanısıra, asidik ve hatalı yıkama sonucunda aracın far ve arka stopları zamanla matlaşır ve işlev kaybına uğrar.

Aracın far ve arka stopları sökülmeden, yüzeyindeki tüm inatçı kir ve lekeler, çizikler Redline’ın Far Çizik Giderici ve Parlatıcı ürünleriyle mükemmel temizlenir, ilk günkü parlaklığına kavuşur.

Yağmur Kaydırıcı , Su İtici Cam Uygulaması

Güneşin zararlı UV ışınlarını %99 oranında bloke eder. Otomobilin içi yazın geç soğur, kışın geç ısınır. Cam filmi camlarda ısı izolasyonu sağlar. Kolayca camların ısı kaybını önler. Yakıt tasarrufu sağlar, hem cebinizi hem de doğayı korur. Türkiye’nin en büyük cam ve folyo üreticilerinden birisi olan REDLINE tarafından üretilen filmler, Redline bayilerinde profesyonel eğitimli personel tarafından hassas ve hatasız bir şekilde uygulanmaktadır. Yapışma tabakası, polyester tabaka, alümin­yum tabaka ve metalize tabakadan oluşan 5 katmanlı filmdir. Cam filmi uygula­ması kapalı ve tozsuz özel bir bölmede yapılmaktadır.

Köpüklü Jant Temizleme ve Parlatma Uygulaması

Otomobilin jantlarında yoğun kirler, balata tozları , yağlar REDLINE Jant temizleyici kullanılarak temizlenir. Temizlenen yüzey Redline Jant Temizleme Köpüğü ile koruma altına alınır. İşlem sonucunda jantlar daha az demir tozu toplar ve temizlemesi daha kolay  olur . Aracınız ilk günkü parlaklığına kavuşur.

Köpüklü Lastik Temizleme ve Parlatma Uygulaması

RedLine Lastik Temizleme Köpügü ile lastigi temizleyen ve parlatan bir uygulamadır. Lastik Temizleme Uygulamamız ile lastiğe püskürtülerek temizlenmesini ve her türlü kirlenmeye, lastikte çatlaklar oluşmasına, yaşlanmasına karşı korur. Aracınızın lastiklerini ilk günkü gibi parlaklik ve temizliğine kavuşur.
Uygulamamız sayesinde lastiklerinizi güneşin kötü etkilerine karsi korur ve esnek kalmasını sağlar. Uygulamamız Boyalı ve plastik yüzeylere zarar vermez.

Detaylı Motor Temizleme ve Yıkama

Motor temizleme kimyasalı ile yoğunlaşmış kir, yağ ve lekeler çıkartılıp metal ve plastik aksamlara motor koruma kimyasalı uygulanır.
YAPILAN İŞLEMLER: Motor yüzeyindeki yağ, zift ve katranın temizlenmesi. Motor boşluğunun temizlenmesi.Panjur alt ve iç kısmının temizlenmesi. Radyatör alt ve iç kısmının temizlenmesi. Tüm motor aksamının parlatılması. Özel REDLINE ürünü ile koruma altına alınması.

3D Boya Koruma Uygulaması

Otomobilinizin matlaşmış ve donuklaşmış boyası önce ilk günkü parlaklığına getirilir, sonra Ultra Boya Koruma Teflon Sistemi ugulanır. Sağlanmış olan bu parlaklık sürekli koruma altına alınır; Otomobilinizin boyası güneşin zararlı ışınları, asit yağmurları ve tuzlu çamurlar gibi dış etkenlerin tahribatından yaz kış korunur.

Antibakteriyel Detaylı İç Temizleme Uygulaması

Aracınızın komple iç kabin bölümünün temizliğidir. Tavan döşemesi, taban halısı, koltuklar, kapı döşemeleri ve fitilleri, ön torpido, hava kanal ızgaraları, vinil ve plastik aksamlarının tamamı, bagaj ve stepne bölgesi özel kimyasallar ile aracınızın tüm iç aksamları titiz temizlenerek dezenfekte edilir.

Cilalı Köpüklü Fırçasız Oto Yıkama Uygulaması

Yıkama sistemimizde fırça veya sünger kullanılmadan uygulanır.
Özel Yıkama Makinesiyle köpük haline getirilen ürünümüz, Aracınıza püskürtülerek bir süre sonra su ile durulanır. Ürünümüz koruyucu özelliğinin yanı sıra içerdiği cila sebebi ile otonuzun parlaklık ve uzun süre canlılığını muhafaza eder.

Pasta Cila Uygulaması

Çizik çıkarma gücü yüksek, zımpara çiziklerini çıkaran, yüzeye zarar vermeden oksitlenmeyi gideren bir uygulamadır. Pasta denilen malzeme hem fiziksel olarak hem de kimyasal olarak çözücü bir maddedir.Tiner gibi etkili değildir..Boya üstündeki boyayı almamış lekeleri çıkarmak için kullanılır. Aracınız ilk günkü parlaklığına kavuşur.

Standart Boya Temizleme Parlatma ve Koruma Uygulaması

Bu uygulamada, Redline’ın Üstün Boya Temizleme, Parlatma ve Koruma Uygulamasındaki işlemler aynen uygulanır. Farkı koruma süresi daha kısadır. Koruma işlemi Redline Standart koruyucu cilası olan ShowroomWax ile gerçekleştirilir. Koruma süresi 6 aydır. Faydaları: Aracın boya yüzeyini yazın güneş, rüzgar toz vb. kışın asitli sular vb. zorlu dış etkenlere karşı boya yüzeyini uzun süreli korur.